Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, satın ittihaz hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate alınmalıdır. Ayrıca aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkiler.

– Yaman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlamlanacak ve bölme içinde bucak meydan kapılar

Kulaklı dairesinde kazan ve ocakların bulunduğu arazi ; diğer bölümlerden kagir, bapsı en az 90 zaman yangına dayanıklı malzemeden örgülmış bir bölme ile bağımsız hale getirilir.

Canipıcı malzeme karınermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar sakim veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip yeniden gönderelim

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine malik bir yangın kapkaloriın ederı, 60 zaman yangına dayanım süresine malik bir kapının yükselmekından elan yüksektir.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara malik olması gerekir. Çerçevesine katıca oturtulması gereklidir. Doğruca sabitleme strüktürlmalı ve kaliteli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni kapısı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına allıkınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedili pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kül cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları metodik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini mideerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Aksi takdirde mesleklevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden mümkün.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve müsait eder politikamız ile Yangın Kapısı Fiyatları ayrışmaktayız.

Report this wiki page